Χρυσός Αστερίας

Δίπλα ακριβώς στην θάλασσα, σε μια πλήρως οργανωμένη παραλία θα συναντήσετε το Χρυσό Αστερία....

Beach bar

Beach Bar στον Χρυσό Αστερία

 

Στον Χρυσό Αστερία μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην οργανωμένη παραλία της Επισκοπής ή στην πισίνα που διαθέτουμε, μαζί με έναν καφέ, ποτό -αναψυκτικό ή snack από το πρωί μέχρι το βράδυ σε ένα από τα δύο Beach Bar μας .
 
Τα Σαββατοκύριακα μπορείτε να διασκεδάσετε με την μουσική από τους  DJ μας.
 
Στο μπαρ εκτός από ποτά και αναψυκτικά δεν πρέπει να διαστάσετε να ζητήσετε κάποιο από τα εξωτκά κοκτέιλ μας.  
 
Ο Χρυσός Αστερίας προσφέρει και παιδότοπο για την απασχόληση και διασκέδαση των μικρών μας φίλων.

Ταβέρνα

About Chrysos Asterias Tavern

tavern2

Η παραλία της Επισκοπής

Η παραλία της Επισκοπής βρίσκεται 45km ανατολικά των Χανίων και 14km δυτικά του Ρεθύμνου, σε μια εύφορη κοιλάδα με χαμηλές πεδιάδες. Παίρνει το όνομα της από το ομώνυμο κεφαλοχώρι, το οποίο βρίσκεται 2km νοτιότερα.

Η παραλία της Επισκοπής έχει μήκος 3.5km, η οποία έχει άμμο και ρηχά νερά, όπως οι περισσότερες μεγάλες παραλίες της Βόρειας Κρήτης. Είναι έντονα οργανωμένη, καθώς τριγύρω υπάρχουν πολλές μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, ταβέρνες, εστιατόρια, μπαράκια και όλες οι ανέσεις που μπορεί κάποιος να χρειαστεί. Κυρίως στο δυτικό τμήμα της παραλίας μπορείτε να βρείτε μέρη με ναυαγοσώστη, ντους, αποδυτήρια, ομπρέλες, snack bars, θαλάσσια αθλήματα, κλπ.

Δίπλα από την παραλία περνάει παράλληλα ο βόρειος οδικός άξονας της Κρήτης, κάνοντας την πρόσβαση σε οποιοδήποτε σημείο της πανεύκολη. Επίσης, υπάρχουν πού συχνά δρομολόγια λεωφορείων, τα οποία κάνουν στάση στην Επισκοπή.

Η Ταβέρνα

Δίπλα ακριβώς στην θάλασσα, σε μια πλήρως οργανωμένη παραλία θα συναντήσετε τον Χρυσό Αστερία. Εδώ σε ένα μοναδικό χώρο, φτιαγμένο με μεράκι και προσεγμένο και στην λεπτομέρεια, μπορείτε να απολαύσετε το καφέ, το αναψυκτικό, το χυμό σας ή ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας και για τους μικρούς μας φίλους μην ανησυχείτε, υπάρχει οργανωμένος χώρος με παιχνίδια κούνιες, αλογάκια, μηχανάκια, ποδηλατάκια, παιδική πισίνα ώστε να ξεφαντώσουν ανεπανάληπτα.

Περιτριγυρισμένο από δέντρα και γρασίδι μπορείτε να καθίσετε σε μια από τις πέργκολες μας ή στο μπαρ και να απολαύσετε το ποτό ή το καλύτερο κοκτέιλ που θα το πιεις εδώ.

Όσο για την κουζίνα μας, είναι παραδοσιακή με μια πανδαισία γεύσεων και αισθήσεων, εδώ μπορείτε να απολαύσετε μαγειρευτά φαγητά, της ώρας, φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

Φωτογραφίες

PHOTOS

photosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotosphotos

Επικοινωνία

Χάρτης Περιοχής


Προβολή Χρυσός Αστερίας σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

Our Address

Δίπλα από την παραλία περνάει παράλληλα ο βόρειος οδικός άξονας της Κρήτης, κάνοντας την πρόσβαση σε οποιοδήποτε σημείο της πανεύκολη. Επίσης, υπάρχουν πού συχνά δρομολόγια λεωφορείων, τα οποία κάνουν στάση στην Επισκοπή.

 

Φόρμα Επικοινωνίας

Email:
Subject:
Message: